Михаил Прохоров | расчёт расстояния между городами | медицинский справочник | бизнес план

Здобутки кременецьких спортсменів на чемпіонатах України

Спортсмени із Кременця взяли участь у Чемпіонаті України зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства, який нещодавно відбувся у селищі Ворохта Івано-Франківської області, та повернулись додому з чималими здобутками. Так, 12 березня на Чемпіонаті України зі стрибків на лижах з трампліна К-75 м вихованець Кременецької СДЮШОР Руслан Баланда став бронзовим призером.

У командних змаганнях Чемпіонату України зі стрибків на лижах з трампліна К-90 м, який відбувся у Ворохті 13 березня, команда Тернопільської області №1 зайняла перше місце. У її складі виступили Руслан  Баланда, Андрій Климчук (Кременецька СДЮШОР), Степан Пасічник  та Віктор Пасічник (Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності).

Також Віктор Пасічник та Андрій Климчук стали призерами Чемпіонату України зі стрибків на лижах з трампліна К-90 м в особистому заліку. Відтак, Віктор Пасічник здобув срібну нагороду, а Андрій Климчук завоював бронзу.

15 березня на Чемпіонаті України з лижного двоборства Віктор Пасічник виборов звання чемпіона України, а його колега по команді  Руслан Баланда став бронзовим призером.

Відзначились наші спортсмени і у командних змаганнях Чемпіонату України з лижного двоборства, що відбулись 16 березня. Команда Тернопільської області, у складі якої виступали Дмитро Мазурчук, Олег Вілівчук та Віктор Пасічник, зайняла перше місце, а команда, де змагались Сергій Малищик, Руслан Баланда та Андрій Климчук, посіла другу сходинку п’єдесталу пошани.

Загалом у Чемпіонаті України зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства у Ворохті нашу область представляли 12 вихованців Кременецької СДЮШОР зі лижного двоборства.

 

Ми у соцмережах
Актуальне
Роз’яснення Мінмолодьспорту щодо фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл
Лист Міністерства молоді та спорту України про фінінсування дитячо-юнацьких спортивних шкіл Лист Міністерства молоді ...Читати повністю

Форма 2-ФК “Звіт з фізичної культури і спорту за 2015 рік”
Форма 2-ФК “Звіт з фізичної культури і спорту за 2015 рік” Проект наказу Міністерства молоді та спорту України "Про затвердження ...Читати повністю

Проект Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників сфери фізичної культури і спорту
Проект Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників сфери фізичної культури і спорту ...Читати повністю

Наказ Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки від 07.07.2014 №2212/798
Наказ Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки "Про затвердження форм Свідоцтва про закінчення ...Читати повністю

Навчальні програми з видів спорту
Навчальні програми з видів спорту ...Читати повністю

Наказ № 30.07.2013 № 37
НАКАЗ Про затвердження Типових штатних нормативів дитячо-юнацьких спортивних шкіл ...Читати повністю

ПОСТАНОВА від 24 липня 2013 р. № 549
ПОСТАНОВА Про внесення змін до Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу ...Читати повністю