Михаил Прохоров | расчёт расстояния между городами | медицинский справочник | бизнес план

Армрестлер з Тернопілля Андрій Пушкар – переможець Кубку Світу «Золотий тур 2015»

У польському місті Румія впродовж двох днів тривав XІІ Кубок Світу з армрестлінгу серед професіоналів «Золотий Тур 2015». Переможцем турніру в абсолютній ваговій категорії став відомий рукоборець з Кременця Андрій Пушкар. У надзвичайно напруженому фінальному поєдинку наш земляк поборов свого суперника, спортсмена з Казахстану Дмитра Трубіна і здобув Кубок. Також Андрій у ваговій категорії понад 95 кг посів перші місця у змаганнях на праву і на ліву руку. Ще один кременчанин Вадим Стецюк  у ваговій категорії 95 кг у змаганнях на ліву руку став срібним призером, а на праву руку спортсмен був десятим.  Докладно ознайомитись із результатами турніру можна за посиланням.

Ось як описує хід подій інтернет-портал «Armpower.net»: «Кубок Світу серед професіоналів цього року виграв на обох руках Андрій Пушкар, але героєм цього чемпіонату став Дмитро Трубін. Рукоборець з Казахстану зробив те, чого ніхто не чекав - він практично здолав Пушкаря у боротьбі за титул чемпіона.

Перед початком боротьби в абсолютній ваговій категорії, Діма сказав: «Я перебуваю в хорошій формі, можливо, найкращій в моєму житті. Я отримав травму лівої руки на Кубку Азії - боровся з Фаридом Усмановим. В мене не було часу, щоб відновитися, але це нормально. Я задоволений моєю лівою, а так само правою - ми побачимо як піде».

І усе це побачили. Сутичка Андрія Пушкаря та Дмитра Трубіна увійде до історії Золотого Туру. Бій тривав 20 хвилин, включаючи зупинки рефері. Андрій першим отримав фол за відрив ліктя, потім - Дмитро, і тоді Трубін отримав другий фол. Як виявилося - несправедливо. Аналіз відео з ліктьових камер показав, що другого фолу не було. Суперники мали боротися повторно.

«В історії Золотого Туру рефері помилявся тільки один раз. Це було в 2006 році, коли Роман Цинделіані отримав фол помилково. В якості компенсації, PAL дала йому еквівалент грошового призу за третє місце в Nemiroff World Cup» - згадує Ігор Мазуренко, організатор Кубку Світу.

Чому Пушкар став метою для Трубіна? «Ніщо не провіщало того, що сталося, - зізнається Ігор Мазуренко. - Усі були впевнені, що боротьба буде у Андрія гладкою, швидкою і чистою. Але після «Ready Go!», ми стали свідками зовсім іншої історії. Андрій знову повторив помилки, які зробили можливим його програш Майклу Тодду. Настання неприємних наслідків від цих помилок було просто питанням часу».

Перед фінальною битвою, Андрій Пушкар сказав «Аrmpower.net»: «На даний момент я думаю, що я - найсильніший армрестлер у світі. Майкл Тодд становить реальну конкуренцію для мене тільки тому, що він використовує незручну для мене техніку. Також Девон Ларратт може бути дуже жорстким опонентом, а також Денис Ципльонков і Олексій Воєвода. Якщо Воєвода повернеться в спорт, буде цікаво поборотися з ним».

Але боротьба, яку Дмитро Трубін нав’язав Пушкарю, змусила його переглянути свої погляди. Андрій тепер має ще одного жорсткого супротивника: «Я чекав, що Діма буде жорстким суперником, він – сильний, в прекрасній формі. Я вважаю, що це - вражаюче повернення для нього, його фізична форма дійсно дивує. Боротися з ним було справжнім випробуванням для мене. Я планую посилити тренування, оскільки тепер у мене є новий, жорсткий опонент – Діма Трубін», – сказав Пушкар.

А ось як висловився Трубін після бою: «У мене була проблема з контролем мого рівня напруги упродовж усього дня до поєдинку з Андрієм. Я намагався не викластися повністю на відбіркових, щоб зберегти силу для фіналів. У кожного з нас є свої власні обмеження, тому, на перших поєдинках, я віддавав перемогу Пушкарю, щоб не втратити сили, які мені згодилися б для участі у фіналі. Андрій - дуже сильний хлопець, але я повинен визнати, що я теж в хорошій формі прямо зараз. Я приділив багато уваги підготовці до цього турніру. Я дуже задоволений своїм поєдинком з Пушкарем. Це було не зовсім так, як я уявляв собі раніше, але я радий, що я зміг показати йому гідний опір».

 

Актуальне
НАКАЗ про затвердження норм витрат на проіведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів на 2017 рік.
НАКАЗ про затвердження норм витрат на проіведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів на 2017 рік. ...Читати повністю

Звіт з фізичної культури і спорту. Форма № 2-ФК (річна). 2016 рік
Звіт з фізичної культури і спорту. Форма № 2-ФК (річна). 2016 рік Звіт з фізичної культури і спорту. Форма № 2-ФК (регіони) Звіт ...Читати повністю

ПОСТАНОВА від 30 березня 2016 р. № 248
ПОСТАНОВА Про внесення змін до Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу від 30 березня 2016 р. № 248 ...Читати повністю

Роз’яснення Мінмолодьспорту щодо фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл
Лист Міністерства молоді та спорту України про фінінсування дитячо-юнацьких спортивних шкіл Лист Міністерства молоді ...Читати повністю

Проект Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників сфери фізичної культури і спорту
Проект Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників сфери фізичної культури і спорту ...Читати повністю

Наказ Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки від 07.07.2014 №2212/798
Наказ Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки "Про затвердження форм Свідоцтва про закінчення ...Читати повністю

Навчальні програми з видів спорту
Навчальні програми з видів спорту ...Читати повністю

Наказ № 30.07.2013 № 37
НАКАЗ Про затвердження Типових штатних нормативів дитячо-юнацьких спортивних шкіл ...Читати повністю